Dissabte 19 de novembre a la tarda s'enfrontaven dos equips igualats en balanç victòries/derrotes i que venien d’ aconseguir un molt bon resultat la setmana anterior, contra el CB Cornellà i el CB Santfeliuenc respectivament. Igualtat absoluta que es va plasmar de bon inici i fins la mitja part, o es va arribar amb empat a 38. Domini del ritme dels visitants però encert exteriors dels locals.

La represa i tot el tercer quart van seguir amb la mateixa tònica, apareixent els nervis i les defenses alternatives zonals junt amb les pressions, factor que per moments va acabar afavorint els de Roger Grimau, que van endur-se el quart per un sol punt de diferència.

Esperonats i amb confiança, el darrer quart dels joves de Sants va ser per emmarcar, trobant tirs i penetracions continuades i ofegant els atacs dels sabadellencs, fins a arribar als 18 punts de diferència del resultat final. La victòria doncs, volava del carrer Jardí cap a Barcelona.

La jornada vinent el Sant Nicolau Sabadell visita la difícil pista del CB Santfeliuenc, esperant seguir amb la bona ratxa de resultats fora de casa.

 

RESULTAT: 74-92