El Cadet “1” Masculí KYRYA va assolir el passat 21 de desembre la classificació pel grup 1 de la lliga Preferent en derrotar al CB Tarragona per 66-60. El partit, que es va disputar a Esparreguera com a camp neutral, enfrontava el segon tercer classificat del grup 2, el CE Sant Nicolau, contra el sisè classificat del grup 1,  el CB Tarragona. Conscients de la dificultat i importància del partit, els nostres jugadors van sortir amb molta força i van tancar un gran primer quart amb el marcador favorable de 21-7.

No obstant, el CB Tarragona va aconseguir retallar distàncies fins arribar al descans amb un marcador que reflectia cinc punts de diferència per els grana.

La segona part va ser gairebé un calc de la primera. Els sabadellencs van dominar els primers deu minuts i van ampliar novament avantatge al marcador; per la seva part, el CB Tarragona va tornar a mostrar-se com un equip molt difícil de batre i va tornar a remuntar el partit, en aquesta ocasió arribant a posar-se tan sols dos punts per sota al darrer minut de partit.

Es va arribar a un final igualat però el Sant Nicolau, que havia anat per davant al marcador des de l’inici del partit, no va cedir i va acabar segellant la victòria (66-60) i la classificació pel grup 1 de Preferent.

Fita històrica pel club

Després d’una temporada 2015-2016 plena d’èxits pel nostre basquet base amb la consecució de tres Campionats de Catalunya, la temporada 2016-2017 comença de la millor manera possible amb la classificació pel grup 1 de Cadet Preferent Masculí.

Els autors d’aquesta fita històrica són un grup de bojos pel bàsquet que porten molt temps al club, que han tingut diferents entrenadors als que agrair la seva progressió individual, i que ara tindran el premi de competir cara a cara contra els millors equips i jugadors de Catalunya de la seva edat.
De la mateixa manera que feia molts anys que la ciutat de Sabadell no tenia un equip entre els vuit millors de Catalunya en categoria cadet, pel nostre club serà la primera vegada en els més de trenta anys d’història de l’entitat. Gaudim-ne, sí, però sense deixar de caminar.