El passat 27 de desembre de 2016 al matí, tot el grup que participava al segon campus de Nadal Kyrya es reunia a l'estació d'autobusos de Sabadell per sortir en direcció Llívia. Després d'una parada tècnica per dinar, s'arribava a l'Alberg Anna Maria Janer on tots els jugadors i jugadores es van instal·lar per gaudir de 4 dies fantàstics plens de bàsquet i diversió. Tots els dies es començava amb una tecnificació per grups d'edat, on es van treballar varis aspectes del joc com el tir, les arrancades, les superioritats i altres aspectes ofensius. 

 

 

A les tardes, competicions diferents com el Two-Ball, el 2c2 i el clàssic 1c1. Tots els dies combinaven els entrenaments i competicions a pista, amb activitats a la casa o fora com van ser, el joc dels enigmes, que va tenir molt èxit entre els participants, o la macro competició de jocs de taula, on van poder passar una estona gaudint entre amics i amigues de diferents edats.

A les nits, una mica de tot, concurs per equips i trivial LAU i sobretot no va faltar el moment més esperat, el 3c3 nocturn, que sempre és la competició que més agrada, així com enguany, la novetat, un espectacular concurs d'esmaixades on els més grans van fer vibrar a tots els assistents. L'últim dia, va haver-hi temps per a que l'staff i alguns jugadors/es participessin en un concurs de talent i cançons, on tots van gaudir d'allò més. 

 

 

Els dies a Llívia varen passar molt ràpid i el dia 30 de desembre es tornava cap a casa posant punt i final a la segona edició del Campus de Nadal a Llívia, essent de nou un gran èxit de participació. Us hi esperem de nou a tots l'any vinent!

No us oblideu de visualitzar el Vídeo-Resum (a la part inferior de la notícia), el Vídeo del Mannequin Challenge així com la Galeria Fotogràfica.