El Sènior A Femeny EBYP del CE Sant Nicolau reprèn el camí de la victòria. Amb un partit a priori complicat, visitant la pista de l’AE Sant Andreu de Natzaret A, el Sant Nicolau començava el primer quart amb una gran defensa i encert ofensiu, parcial de 0-17 que suposaria un cop important per a les locals, que en cap moment entraven en partit.

En el segon quart, l'electrònic s'igualava, però el Sant Nicolau va seguir fent molt de mal des del contraatac i el joc interior. Natzaret optava per una defensa zonal per buscar problemes a les visitants, però el gran moviment de pilota de les de Sabadell, no posaven en perill les opcions ofensives. Al descans 15-33.

El partit es reprenia amb falta d'encert del Sant Nicolau, tot i venint de bones accions i amb posicions clares per a un tir còmode. Natzaret no aconseguia treure avantatges de les seves grans jugadores, ja que la defensa visitant era excel·lent.

Ja en l'últim quart, el Sant Nicolau trobava cistelles senzilles a partir de l'2x2, i era una gran oportunitat aprofitada per tornar a realitzar un parcial 2-10.

Finalment la victòria viatjava a Sabadell, recuperant grans sensacions de cara a un dels partits amb més expectativa, matx que enfrontarà el Sant Nicolau amb el Boet Mataró el proper cap de setmana. Partit que es jugarà a terres del Maresme i amb gran rellevància per a l’esdevenir de l'equip.

 

RESULTAT: 39-59