La Federació Catalana de Basquetbol organitzarà el proper diumenge 26 de febrer un Campionat de Seleccions Territorials Pre-Infantils a la localitat lleidatana de Torrefarrera, on varis conjunts representants de les províncies de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida disputaran partits amistosos. 4 jugadors del CE Sant Nicolau han estat seleccionats, l'Anna Costa i la Maria Serracanta en la part femenina, i en Martí Corbera i Pau Sala per la banda masculina.

El Comité Tècnic de la FCBQ ha seleccionat als nostres joves jugadors per format part dels partits amistosos que realitzaran els jugadors i jugadores nascuts l'any 2004 convocats d'arreu de Catalunya en el que segur significarà una gran experiència pels nostres representants.

Cal dir que tots 4 es troben competint en la màxima categoria catalana en els seus respectius equips del CE Sant Nicolau, club del qual formen part des de l'inici de la seva jove carrera esportiva, començant a la categoria Pre-Mini. Des d'aquestes línies felicitar-los, així com als seus companys d'equip i l'staff tècnic que treballen i formen el dia a dia dels nostres esportistes.