Una temporada més, una àmplia representació dels equips de formació del Club Esportiu Sant Nicolau disputaran les Fases Finals dels Campionats de Catalunya. Després de molts mesos de treball, entrenaments, fases prèvies i lligues regulars s'ha arribat a la part final de la temporada on tot aquest esforç a permès recollir grans fruits. Fins a un total de vuit equips del club després del bon paper realitzat a les respectives lligues ja tenen assegurat el bitllet per les fases finals:

  • Sots-21 masculí
  • Júnior femení ‘1’
  • Júnior masculí ‘1’
  • Júnior masculí ‘2’
  • Cadet femení
  • Cadet masculí ’3’
  • Pre-Infantil femení
  • Mini Masculí Grana

De tots els equips classificats serà el Júnior 2 Masculí el que obrirà el foc, amb una eliminatòria a doble partit davant el CEB Sant Jordi de Rubí. L’equip que entrenen l’Albert Muñoz i l’Albert Gil es va proclamar campió del seu grup de Nivell A, fet que li garanteix tenir factor camp a favor en totes les eliminatòries fins arribar a la hipotètica Final a Quatre del Campionat.

L’altre equip que també inici la Fase Final aquest cap de setmana és el Júnior 1 Femení que entrenen el Cesc Cabeza i el David Garrido que, igual que els nois, també es va proclamar campiones del seu grup de lliga, en aquest cas de categoria Interterritorial. En el cas de les noies, el format de la fase final és diferent al dels nois, ja que primer hauran de superar una mena de Top 16 (quatre grups de quatre equips) abans d’arribar a una eliminatòria a doble partit que conduiria a la Final a Quatre. Per tant, l’equip té un llarg camí per davant que afronta amb l’il·lusió d’arribar el més lluny possible. El primer partit serà aquest dissabte tarda a la pista del CB Granollers.

  

 

Per acabar amb el trident d’equips júniors classificats per fases, cal mencionar al Júnior 1 Masculí entrenat pel Sergi Sànchez que també va finalitzar en primera posició en el seu grup de interterritorial quan encara queda una jornada per disputar. Per aquest motiu, l’equip no començarà la Fase Final fins la setmana vinent, en una eliminatòria a doble partit davant un rival que es decidirà en aquesta darrera jornada de lliga. Si superen aquesta eliminatòria, l’equip tindria també una Final a Quatre.

En una situació semblant es troba el Sots-21 Masculí, un habitual del club a les fases finals en els darrers anys,  que entrenats per quan encara queda una jornada per acabar la lliga regular sota la batuta de l’Oriol Domínguez. L’equip ja té garantida la segona plaça del grup que se les veurà la setmana vinent amb el primer classificat de l’altre grup (encara per decidir) però amb el factor camp en contra. En cas de superar l’eliminatòria, l’equip també afrontaria una Final a Quatre.

  

 

Finalment, el cap de setmana del 28 de maig, arribarà el torn del Pre-Infantil Femení, el Cadet Femení i el Mini Masculí Grana, que han obtingut la classificació jornades abans de l’inici de les fases. En el cas dels dos equips femenins, ambdós dirigits per la Mireia Capdevila amb l’ajut de la Luli Germà (preinfantil) i l’Albert Llonch (cadet), tenen garantida la participació a les fases finals després d'una gran lliga regular. Les Pre-Infantils ho faran amb la primera posició de grup i les Cadets amb la segona. Per la seva part, el Mini Masculí Grana de Carles Pelàez i Gerard Escudero posarà fi a la seva gran temporada i evolució amb la participació a les sempre intenses fases de Minibàsquet també el cap de setmana del 28 de maig.

La cirereta del pastís la posa el Cadet 3 Masculí que ha obtingut la classificació directe per la Final a Quatre de la difícil lliga de Cadet Preferent de 1r any. Actualment l’equip ocupa la tercera posició de grup a la resta d'una última jornada que establirà la posició final de classificació i el rival per a les semifinals d'aquesta fase final.

Així doncs, amb vuit equips classificats el CESN torna a tenir un cop més una àmplia representació a les fases finals dels campionats de Catalunya. No obstant, més enllà dels resultats i del QUÈ poden aconseguir els equips, ens quedem amb el COM tots els equips del club entrenen cada dia i disputen partits el cap de setmana fent servir les respectives competicions com a espais de millora per al desenvolupament de cada jugador/a.

Enhorabona a tots i totes per la temporada i molta sort!

1,2,3... LAU!