Partit que va portar una nova victòria a casa del Sènior A Femení EBYP davant el Bàsquet Ateneu Montserrat barceloní. El primer quart vindria marcat amb un parcial 11-4 que donava avantatge al Sant Nicolau. Parcial que podria engrandir-se, ja que les opcions ofensives eren molt clares, però l'encert de cara al cèrcol no seria del grat de l'equip.

Amb un baix percentatge de tir exterior, però amb la convicció de tenir el rebot ofensiu gairebé assegurat en cada atac, el Sant Nicolau aconseguia punts amb facilitat des del joc interior, molt superior al BAM. Gràcies a aquesta superioritat, les visitants s'oblidaven del joc exterior, les quals podien oferir nombrosos 1x1 amb finalitzacions positives, sempre aportant.

Al descans, una premissa clara, trencar el partit i gaudir dels minuts restants. però no va ser així en els primers 3 minuts, que la relaxació defensiva donava al BAM cistelles senzilles en penetracions i tirs. Després d’un 0-5 encaixat, les de Sabadell es tornaven a enganxar al partit i imposaven el seu millor joc. Parcial 12-0 per anar-se'n en el marcador +20.

Els últims 10 minuts, el partit entraria en un intercanvi de cistelles, on el Sant Nicolau sentenciava des de la línia de tirs lliures, sent molt efectives en la recta final i assegurant el partit.

La propera setmana, comença una ronda de partits importants, considerats com a "finals". Es visita a un Femení Sant Adrià B molt fort i amb grans opcions d'estar a dalt de nou, amb tan sols una derrota més que el Sant Nicolau. Posteriorment el derbi local contra l'Escola del Carme.

RESULTAT: 58-43