Aquestes dues darreres jornades, a més de victòries esportives dels nostres equips Sènior A Masculí i Femení, ens han portat una alegria per a tota la gent del CE Sant Nicolau; el debut a pista amb els primers equips dels jugadors de la cantera grana Esther Rebull i David Garrido. Es tracta de dos jugadors que porten dins del club des dels seus inicis en el món de la cistella, pujant etapes des de Pre-Mini fins a Sènior i sumant entre tots dos més de 24 anys al CESN.

El fet que hagin pogut debutar amb els primers equips ens fa especial il·lusió.

Aquests dos últims debuts es sumen a d’altres jugadors de la cantera grana que s’han estrenat amb els primers equips de l’entitat, com Mònica Vallhonrat, Glòria Costa, Laura López, Anna Brosa o Rosa Solé amb el femení, i Carles Rodríguez i Dani Juan amb el masculí, aquest últim consolidant-se en la rotació interior del Sènior A Masculí, així com la presència fixe de Queralt Ubia i Mireia Cornet com a jugadores del primer equip femení.

Des d'aquestes línies volem felicitar al David i l'Esther per la seva estrena a Lliga EBA i Primera Catalana respectivament així com encoratjar el treball que es realitza a la cantera grana per tal de mantenir aquesta línia de progressió.