Important victòria del Sènior A Femení EBYP a la pista del Snatt’s Femení Sant Adrià “B”. Amb un gran inici de partit, oferint un joc ràpid i agressiu, el Sant Nicolau s'imposava en el marcador 7-17, on les de Sant Adrià no trobava el seu joc còmode. La defensa visitant funcionava a la perfecció. Amb els objectius molt ben marcats i amb una premissa clara, el Femení Sant Adrià B no podia jugar a 60 punts.

Començava el segon quart amb bones expectatives, arribant a un 9-22 a favor. El desgast defensiu es veuria clar i el Sant Adrià aprofitava la seva oportunitat ofensiva, parcial 14-1 i col·locant el matx en la seva màxima igualtat. Després d'un temps mort, l'equip trobava encert exterior que ajudava a anar-se'n al descans 27-32.

El Femení Sant Adrià B ja havia ensenyat les seves cartes, velocitat de joc i recerca d'una passada extra per tirs alliberats.

En el tercer quart el Sant Nicolau s'encallava ofensivament, però mantenia la seva força defensiva no deixant que les locals s'imposessin al marcador. En cap moment el Sant Adrià va poder estar per sobre en l'electrònic.

L'últim quart seria d'infart, les locals posaven problemes en penetracions, traient moltes faltes de tir i anotant els seus tirs lliures. Per la seva part les de Sabadell, aconseguien fer mal des de l'exterior i al rebot ofensiu, el qual donava la victòria en els segons finals.

Amb el marcador 50-52, Sant Nicolau disposava de dos tirs lliures, que fallaria i donaria l'opció al Sant Adrià a empatar el partit o guanyar-lo amb un triple, però una vegada més el treball d'equip a nivell defensiu, negava tota opció de tir còmode a les locals.

La victòria marxa Sabadell, una victòria amb un gran caràcter i que afavoreix les opcions de Play-Off del Sant Nicolau.

Propera setmana un dels derbi locals, contra el CE Escola del Carme A, nova final per a les aspiracions grana.

RESULTAT: 50-52