El Sant Nicolau Sabadell disputava un enfrontament important a Saragossa per la lluita per la permanència a la pista del Simply Olivar. Els dos equips arribaven en dinàmiques positives. Els grana es presentaven amb un balanç de victòries/derrotes de 7/11, mentre que l'Olivar portava un 6/12. El partit va començar amb alternança al marcador. El joc era poc vistós i al final dels primers 10 minuts es va arribar amb un parcial de 17-18 punts.

Al segon quart l'Olivar va començar a defensar amb més intensitat. Com a conseqüència van poder endur-se el parcial per un resultat 27-18 que els permetia arribar al descans amb avantatge a l’electrònic, 44-36, gràcies en part a la feina del local Mendicote (amb 19 de valoració a la mitja part).

A la represa el Sant Nicolau va pujar el seu nivell defensiu. Aquest fet va ser important per tal que el conjunt local li entressin dubtes, però tot i així, els aragonesos es van refer i seguien per davant al final del tercer quart, 61-52.

Les defenses d'ajustament plantejades pels sabadellencs no donaven els resultats desitjats. I a més, els dos jugadors vinculats a l'equip ACB de Saragossa, Simon Pursl i Vit Krejci amb grans accions van acabar de decantar el partit en favor del conjunt local. Amb 85-75 finalitzava en matx.

Amb aquest resultat Els dos equips es posen amb 7/12 però amb l'average guanyat pel conjunt aragonès. El Sant Nicolau Sabadell intentarà refer-se de la derrota i tornar al bon joc de nou la setmana vinent al pavelló del carrer Jardí, on rebrà al CB Cornellà.

RESULTAT: 85-75