Partit complicat i dur pel Sènior A Femení EBYP, que a la recta final aconsegueix endur-se el derbi contra CE Escola del Carme A. Amb un inici marcat per un ritme molt elevat del CEEC i la defensa a mig gas del Sant Nicolau, les visitants començaven marcant el ritme. Tan sols a la recta final del quart s'aconseguia estar 2 dalt a l'electrònic.

Però al segon quart, la defensa seguia sent igual, deixant rebre amb molta claredat en els talls des del costat contrari, així com massa segones opcions en el rebot. De nou el Sant Nicolau havia de prémer en els minuts finals per anar al descans 33-36.

Els següents 10 minuts es podia veure una gran igualtat, encara que sempre Sant Nicolau per darrere, havent de remuntar cada petit parcial que imposava l'Escola del Carme.

Amb les coses clares, el CEEC feia la seva millor versió i es mantenia a dalt al marcador, mentre que el Sant Nicolau tot i un escàs encert ofensiu seguia viu i dins del partit.

A la recta final, les grana aconseguien trobar el seu ritme defensiu, no deixant opcions clares en el contraatac i 1x1, així com assegurant el rebot defensiu. Amb un 9-2 les locals donaven la volta al marcador per primera vegada en molts minuts de partit. La manca d'encert des del tir lliure no donava opció a trencar el matx i afrontar el final amb tranquil·litat.
Novament s'arribava a l'últim minut amb 58-59 per Escola del Carme, però Sant Nicolau defensava molt bé i aconseguia treure faltes per anar a tir lliure. Amb una cistella ràpida i el 1/4 en tirs lliures aconseguia posar el marcador 61-59, deixant els últims escassos segons opció de llançament a Escola del Carme, que veuria truncades les opcions rebent un tap sobre la botzina.

Gran victòria amb un gran treball, en un partit amb una importància màxima. La setmana que ve l’equip visita al Joventut Les Corts B, un partit que no portarà pas menys dificultats.

RESULTAT: 61-59