El descens de categoria no atura la planificació esportiva del sènior masculí per a la temporada 2016-2017 i ahir mateix es va confirmar que Santi Suso serà l’entrenador de l’equip. El Santi, que aquesta temporada havia actuat com a entrenador ajudant, substitueix així a l’Adrià Alonso al capdavant del primer equip. Recordem que Santi Suso ja va ser la persona escollida la temporada passada per dirigir l’equip malgrat que posteriorment va haver de renunciar al càrrec per problemes amb els seus horaris de la feina.

No obstant, el Santi va fer un important esforç per continuar a l’equip com a entrenador ajudant, realitzant una tasca que ha estat molt ben valorada per la direcció esportiva del club i pels propis jugadors del primer equip. Ara que els horaris ja ho permeten, el Santi es troba totalment disponible i motivat per assumir el repte de dirigir la nau grana per la propera temporada 2016-2017.

Així doncs, des d’avui mateix, l’entrenador i la direcció esportiva del club ja treballen en la configuració de plantilla per la temporada vinent i, de fet, l’equip començarà demà mateix a entrenar amb una barreja de joves del Sènior B i jugadors de la plantilla actual que encara no han decidit el seu futur.