Enfrontament directe a Barcelona per la permanència. El Sant Nicolau Sabadell visitava la pista del JAC Sants en un matx vital per la classificació del Grup C-A de Lliga EBA. L'equip del barri de Sants, amb el reforç de Sergi Marco, va plantejar un partit fonamentat en una defensa molt intensa i d'ajudes. El Sabadell Sant Nicolau, però, va sorprendre al conjunt entrenat per en Roger Grimau amb un trepidant inici de 2 a 12.

L'equip sabadellenc mostrava encert en el joc exterior d'atac i solidesa defensiva. Les propostes tàctiques incomodaven al JAC Sants que basava el seu joc en accions d'1c1 i balanç ofensiu ràpid. Malgrat els esforços locals al descans el marcador reflectia un 28-42 favorable als interessos grana.

A la represa el JAC va pujar el seu nivell defensiu. Aquest fet va ser important per tal que el conjunt barceloní portés el partit a un joc més travat i moltes interrupcions. Al final del tercer període, però, l’electrònic seguia marcant una avantatge d’11 punts a favor dels sabadellencs, 43-54.

Novament l'equip local pujava encara més el nivell defensiu per mirar d’eixugar les distàncies. Però en aquest darrer quart el conjunt vallesà va exercir amb veterania, controlant les accions i el ritme de joc, i a pesar de les escomeses dels barcelonins es va arribar al xiulet final amb un 68-70 pels visitants.

Amb aquest resultat el Sant Nicolau Sabadell es posa 10è a la classificació amb un balanç de 9 victòries i 12 derrotes. La setmana vinent continuen les finals pels grana en aquest darrer tram de temporada, ja que rebran a l’actual cuer del grup, el CB Santfeliuenc, rival immers en aquesta aferrissada lluita per la permanència a Lliga EBA.

RESULTAT: 68-70