El Joventut Les Corts B destrueix psicològicament al Sènior A Femení EBYP a la segona part amb una bona defensa i un excel·lent atac al 1x1. La pèssima defensa del conjunt de Sabadell ensenya la seva pitjor versió competitiva i no permet sumar la victòria. Amb poc encert però gran actitud defensiva començava el partit per part del Sant Nicolau, que s'aniria desinflant en el transcurs del partit.

Joventut Les Corts B no es trobava còmode ofensivament, però es mantenien en partit.

En el segon quart, l'ofensiva era millor, 18 punts, arribant a un +15 a l'electrònic, però que es veia truncat per petits parcials de les locals.

Al descans la premissa era no relaxar-se, ja que el potencial del Joventut Les Corts B era gran. Però, amb la seva pitjor versió ofensiva, el Sant Nicolau entraria en un col·lapse mental i psicològic que es veuria reflectit en la defensa de l’1x1, ja fos exterior i interior, en l'escàs rendiment en el rebot defensiu, donant segones opcions, i en la fluïdesa de les ajudes defensives, provocant excessos de faltes.

En l'últim quart caldria afegir les precipitacions ofensives en moments claus del partit, i la mala ocupació d'espais, afavorint al conjunt local. Per la seva banda Les Corts seguia fent mal des de la pintura, i malgrat el bon encert des de la línia de tres del Sant Nicolau a la recta final, el partit es posava costa amunt, donant una nova derrota al conjunt grana.

L'equip haurà de sobreposar-se a aquests problemes per afrontar el pròxim partit contra Olot, primer equip que va fer perdre el Sant Nicolau a la primera volta de la competició i que sens dubte no posarà les coses fàcils.

 

RESULTAT: 60-57