Ja queda menys per l'arribada de l'estiu. Des del Club Esportiu Sant Nicolau i de la mà de Fundació Sant Nicolau estem treballant novament per oferir un ventall d'activitats prou ampli i variat per satisfer les necessitats del major nombre de nens i nenes. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a la secretaria de l’Escola o bé a través de la web http://estiu.santnicolau.com

Les activitats es dividiran en dos grans blocs: les que tenen lloc a Sant Nicolau i les colònies que es duen a terme fora de Sabadell. En aquest sentit us podem ja avançar les dates i característiques principals de cada activitat per tal que pugueu començar a planificar-vos:

 

Campus Beach&Basketball
Dates: del 25 de juny al 1 de juliol.
Edats: jugadors i jugadores dels anys 2000, 2001 i 2002. 

 

 

Colònies de Bàsquet a La Conreria
Dates: de l'1 al 8 de juliol.
Edats: jugadors i jugadores nascuts entre els anys 2003 i 2010 (ambdós inclosos).

 

 

Activitats d'estiu 2017 a Sant Nicolau
Dates: Cinc setmanes, del 26 de juny al 28 de juliol.
S'hi realitzaran les següents activitats:

  • Casal El Petit Príncep:  a partir de P3 fins a 2n EP. 
  • Campus de Bàsquet: a partir de 1r EP.
  • Dansa Infantil: a partir de 1r EP.
  • Teatre Musical: a partir de 1r EP.
  • Programació i Pensament Computacional: a partir de 3r EP. 

 

 

Com us hem dit abans, les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a la secretaria de l’Escola o bé a través de la web http://estiu.santnicolau.com. Si teniu algun dubte que necessiti ja resposta ens podeu escriure a l'adreça genèrica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us respondrem el més ràpidament possible.