El Sènior A Femení EBYP del CE Sant Nicolau porta jugant amb foc masses partits i sempre que el rival supera els 60 punts no aconsegueix la victòria. La defensa està sent el seu taló d'Aquil·les tal i com es va demostrar aquesta darrera jornada al pavelló del carrer Jardí davant el CB Olot. Ja des del primer quart l'Olot venia a realitzar un partit sense cap tipus de pressió, fent un joc memoritzat basat en triples, talls i 1x1.

El Sant Nicolau no va aconseguir frenar l'ofensiva, i n el segon quart, de nou els triples serien una llosa pel Sant Nicolau, les d'Olot n’anotaven fins a 3, dos seguits per tancar el marcador de cara al descans, el que feia que l'electrònic marqués 31-35.

A la represa, el Sant Nicolau trobava ritme defensiu, deixant l'Olot en 10 punts i anotant 20 al seu favor. Des de la línia de tirs lliures es trobava còmode i aconseguien anar-se'n per 51-45 per als últims 10 minuts.

Ja en el quart període el Sant Nicolau semblava afrontar amb comoditat el partit, controlant el marcador fins al minut 7 amb 60-52. Però, als darrers minuts l'Olot imprimia un parcial de 0-8 per igualar el partit i anar a la pròrroga. Prèviament a l'empat, el Sant Nicolau fallava 3 tirs lliures i regalava una pilota crucial perquè Olot empatés 60-60. Amb molt pocs segons per al final, Sant Nicolau tindria l'oportunitat de una pilota a prop del cèrcol, però que aniria fora. Temps extra.

L'Olot no s'amagaria en els 5 minuts extra, dos nous triples les posaven per davant 64-68. Les de Sant Nicolau es mantenien en partit, però novament dues males accions defensives per distracció a la porta del darrere, faria que l'Olot es posés 70-72. Amb menys de 4 segons per al final, Sant Nicolau disposaria de 2 tirs lliures, anotant només 1. El partit estava perdut.

Les aspiracions del conjunt de Sabadell per estar en fases d'ascens s'han complicat molt, però encara depenen d'elles mateixes per aconseguir els objectius.

 

RESULTAT: 71-72