Partit molt seriós del Sènior A Femení EBYP, que s’endú el derbi de la ciutat davant del CN ​​Sabadell per 13 punts. Amb els objectius molt ben marcats, el Sant Nicolau sortia al camp del CN ​​Sabadell amb una gran serietat defensiva i ofensiva. Des del primer minut la generositat defensiva en les ajudes i la recerca d'un millor passi ofensiu, donava una fluïdesa de joc que posava en dificultats a les nedadores.

A més, el CESN hi sumava el gran encert des de la línia de 6'75, anotant fins a 9 triples en tot el partit.

En el segon quart un parcial de 6-17 trencava el partit pel CN ​​Sabadell, que no trobava reacció ofensiva. Tan sols en l'últim minut el Sant Nicolau encaixava un parcial de 10-2, on les locals malgrat estar ben defensades aconseguien dos triples seguits. Al descans 26-40.

El CN Sabadell necessitava a la seva millor jugadora, recentment fitxada, per poder entrar en el partit, i així succeïa en el tercer quart (23-16). Sant Nicolau encaixava masses punts, però seguia anotant amb facilitat al contraatac i des de la línia de 3.

Els últims 10 minuts van ser d'un gran caràcter defensiu per part del Sant Nicolau, i tot i l’aportació de Giana Woods per part local, el CN Sabadell no aconseguia apropar-se al marcador. Les visitants no s'encongien i recuperaven un joc alegre i agressiu.

El derbi marxava cap a Sant Nicolau que continua depenent d'elles mateixes per ser a la Final a 4 de la categoria, encara molt lluny, ja que els últims partits seran molt durs i competits.

RESULTAT: 57-70

Fotografia: Radio Sabadell