L'activitat de bàsquet del CESN no para ni per Setmana Santa. Els propers dies es cel·lebraran diversos tornejos de bàsquet, prestigiosos i amb bon nivell competitiu, escampats a diverses localitzacions, on varis equips de la nostra entitat hi prendran part. Fins a 4 equips de base aniran a la cita habitual de Cambrils i 3 equips de promoció competiran al torneig de Saragossa.

 

XIV TORNEIG INTERNACIONAL TGN BÀSQUET (CAMBRILS - del 7 al 12 d'abril)

Per 8º any consecutiu els equips del CESN participaran al ja tradicional Torneig de Cambrils que aquest any arriba a la 14ª edició. Enguany es disputarà del 7 al 12 d'abril. En els darrers anys el nostre club ha tingut un paper molt protagonista, i precissament l'edició de l'any passat el CESN va quedar campió de la categoria Mini Masc i finalista de la Mini Fem i Infantil Masc. En aquesta edició competirem amb 4 equips (Mini Femení Grana, Mini Masculí Grana, Infantil 1 Femení i Infantil Masculí) en el que segur serà una experiència inoblidable per a tots els jugadors i jugadores grana.

El torneig compta amb fins a 80 equips participants englobant totes les categories, amb equips d'arreu d'Espanya i d'Europa, com el combinat francès Toulousse Travel Team, l'equip canari de Lanzarote, o conjunts de Saragossa i Huesca, molts d'ells vells amics i coneguts dels nostres equips.

 

 

TORNEJOS MHL SPORTS (SARAGOSSA - del 13 al 16 d'abril)

Un dels més prestigiosos tornejos de categories Cadet i Júnior que es juguen arreu d'Espanya és el MHL Sports, on els nostres equips Cadet 1 Masculí, Cadet 1 Femení i Júnior 1 Masculí representaran al CESN després del gran paper realitzat en les edicions dels anys passats. Competiran des del dijous 13 fins el diumenge 16 d'abril contra equips de molt nivell. En aquest torneig s'hi ajunten clubs de molt de prestigi i renom com l'Unicaja de Màlaga, el Baskònia, València Bàsquet, CB Gran Canària, Obradoiro, la Selecció Espanyola U15, l'UCAM Múrcia entre d'altres en el quadre masculí, i noms destacats com el Real Canoe, Estudiantes, Stadium Casablanca, i les seleccions Espanyola U15 i Holanda U16 en la categoria femenina.

Segur que els nostres equips viuran unes magnífiques jornades disputant partits d'altíssim nivell i aprofitant la magnífica oportunitat de seguir crèixent com a persones i esportistes.

 

 

Desitgem tota la sort del món a tots els nostres equips en les seves respectives competicions i esperem que puguin gaudir d’una bona experiència plena de bàsquet i convivència.

Tot el desenvolupament dels tornejos es podrà seguir a través de la nostra web, i via xarxes socials (Twitter: @CESantNicolau, Facebook: ClubEsportiuSantNicolau, Instagram: @laubasketball), on anirem informant dia a dia dels resultats i les activitats que aniran realitzant els nostres equips.

Una Setmana Santa plena de Bàsquet!

 

RECORDA LES EDICIONS ANTERIORS DEL TORNEIG DE CAMBRILS

 

RECORDA LES EDICIONS ANTERIORS DEL TORNEIG DE SARAGOSSA