Victòria ben treballada del Sènior A Femení EBYP a casa davant el CB Les Franqueses. La manca d'encert en el primer quart, tot i que les opcions eren més que correctes, feia que el Sant Nicolau estigués per darrera en el marcador al final dels primers 10 minuts de partit. Però amb un parcial 10-2 en els primers instants del segon quart, donarien la volta a l’electrònic.

A partir d'aquí, el conjunt grana no abandonaria la superioritat, estant sempre per davant. De nou el gran encert des de la línia de 6'75 reafirma el bon estat de tir que té l'equip, fins a 6 encerts, el que afavoreix que el joc sigui més obert i amb més opcions per a tot el conjunt, augmentant la perillositat ofensiva.

Després del descans, Les Franqueses s'apagarien encara més en atac, precedit de la bona actitud defensiva del Sant Nicolau. Els tirs errats de les visitants proporcionaven gran velocitat a l'equip en situacions de contraatac.

A la recta final tan sols calia administrar bé el marcador i esperar a la botzina final. Victòria important que sumada a la derrota del GEIEG davant l’UESC, deixant al màxim perseguidor novament a dues victòries i l’equip sabadellenc en segona posició reafirmada. Això planteja un partit aquí a dues setmanes a Girona amb una altra cara i amb més tranquil·litat.

RESULTAT: 59-37