Un mal inici de partit condemna qualsevol opció de victòria del Sènior A Femení EBYP. El GEIEG B, amb una gran activitat i agressivitat defensiva, imprimia un ritme alt de partit, forçant a les de Sant Nicolau a jugar de manera diferent a la que estan acostumades. El GEIEG oferia un gran potencial des de la línia de 6'75, arribant a anotar fins a 10 triples, els quals li donaven mig partit.

Per la seva part les de Sabadell no veien amb claredat el cèrcol, molt erràtiques des de l'inici, tot i la bona selecció dels llançaments. Només seria en la segona part on l'atac seria molt més fresc i vistós, però la defensa no apareixia. Tan sols un moment en el qual el Sant Nicolau es col·locava a 11 punts a l'inici de l'últim quart feia pensar que la remuntada seria possible, però el GEIEG tornava a respondre amb dos triples que destrossaven les opcions visitants.

El Sènior A Femení EBYP segueix depenent de si mateix per mantenir les opcions de Play-Off, però s’haurà d'enfortir mentalment per aconseguir els seus objectius, la recta final serà complicada i apassionant.

 

RESULTAT: 75-61