La Fundació Sant Nicolau ofereix aquest estiu fins a set casals o colònies de diferents temàtiques aprofitant les vacances escolars i amb l’objectiu d’afavorir espais d’educació en el lleure, l’esport, el pensament computacional i les arts escèniques als seus participants. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a la secretaria de l’Escola o bé a través de la web http://estiu.santnicolau.com

Aquestes activitats estan obertes a tots els nens i nenes, independentment que siguin o no alumnes de Sant Nicolau.

Precisament a la pàgina web hi tornareu a trobar la calculadora de preus, eina imprescindible per calcular les tarifes segons l’activitat i les setmanes d’assistència previstes. L’any passat més 300 nens de Sabadell i de tot Catalunya van passar per les activitats estiuenques organitzades per la Fundació Sant Nicolau.

L’oferta va des del Casal El Petit Princep, adreçat als més petits i amb temàtiques segons aquest popular conte fins al Campus de Programació i Tecnologia, la gran novetat d’aquest any, passant pel ja tradicional Campus de Bàsquet, unes Colònies de Bàsquet o dos esplais artístics: un de Dansa i un de Teatre Musical. Finalment, després de l’èxit de la primera edició l’estiu passat, també es durà a terme el Campus Beach&Basketball que enguany tindrà lloc la localitat de El Masnou.

Les temàtiques i activitats previstes han estat dirigides i supervisades per l’Equip Pedagògic de l’Agrupació Sant Nicolau i la Direcció Tècnica del Club Esportiu Sant Nicolau.

 

PROGRAMACIÓ I TECNOLOGIA
Dates: del 26 de juny al 21 de juliol.
Edats: nens i nenes de 8 a 14 anys.

Aquest any l’oferta d’activitats incorpora un Campus de Programació i Tecnologia adreçat a nens i nenes d’entre 8 i 14 anys, que permetrà als participants adquirir coneixements de robòtica, creació de videojocs, programació i aplicacions per móvil. La oferta d’activitat és diferent cada setmana, amb una proposta pels matins (de 9h a 13h) i una per la tarda (de 15h a 19h). També hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar abans o després de fer l’activitat, però aquesta opció cal comunicar-la personalment a la secretaria de l’escola amb antelació.

 

 

CASAL EL PETIT PRÍNCEP I CASALBASKET
Dates: del 26 de juny al 28 de juliol.
Edats: nens i nenes de 3 a 7 anys

El CASAL EL PETIT PRÍNCEP està dirigit a nens i nenes de 3 a 7 anys d’edat. Totes les activitats tindran com a eix principal els valors i l’aprenentatge que transmet el popular conte escrit per Antonie de Sant-Exupéry.  El Casal comptarà amb activitats en anglès, tallers de creativitat, excursions, jocs tradicionals i cooperatius i sessions de piscina, entre d’altres. A més, funcionarà cada dia fins a les cinc de la tarda, amb la possibilitat que quedar-s’hi a dinar. Es tracta d’una activitat plantejada i dirigida pels metres de l’Escola Sant Nicolau amb criteris lúdics però també pedagògics. 

Així mateix, per als participants que ja vulguin iniciar-se en el món del bàsquet, també s’oferirà la possibilitat del CASALBASKET, que combinarà les activitats variades del Casal amb entrenaments de bàsquet (dilluns, dimecres i divendres) adaptats als nens i nenes de P5 i primer de Primària.

 

 

CAMPUS BEACH & BASKETBALL
Dates: del 25 de juny al 1 de juliol.
Edats: jugadors i jugadores dels anys 199, 2000, 2001 i 2002. 

El Campus Beach & Basketball es portarà a terme del 25 de juny al 1 de juliol a El Masnou.  Inclourà sessions físiques i tècniques dirigides per entrenadors professionals a més de diferents activitats aquàtiques de platja. Tot plegat pensat perquè puguis passar una gran setmana que et permeti agafar ja un punt de forma per la temporada vinent. S’adreça a jugadors/es de bàsquet nascuts entre el 2000 i el 2002 (inclosos).

 

 

COLÒNIES DE BÀSQUET A LA CONRERIA
Dates: de l'1 al 8 de juliol.
Edats: jugadors i jugadores nascuts entre els anys 2003 i 2010 (ambdós inclosos).

Del 1 al 8 de juliol, a més, el Sant Nicolau organitzarà unes Colònies de Bàsquet a la casa de colònies La Conreria, de Tiana (el Maresme). Les Colònies estan obertes a tots els nens i nenes nascuts entre el 2003 i el 2010 (inclosos) que combinaran els entrenaments i la tecnificació amb d’altres activitats com escalada, competicions, sessions de piscina o el popular 3x3 nocturn.

 

 

CÀMPUS DE BÀSQUET
Dates: del 26 de juny al 28 de juliol.
Edats: nens i nenes de 7 a 14 anys.

I a banda dels dos campus de bàsquet que es desenvolupen fora de Sabadell, una altra de les possibilitats és el Càmpus de Bàsquet, una de les activitats més tradicionals de l’oferta estiuenca de la institució. El Campus representa una oportunitat perfecta per millorar el nivell de joc dels participants, amb entrenaments adaptats a les seves necessitats i molta dedicació a la tècnica individual. Cada setmana s’hi repassaran els fonaments tècnics d’alguns dels millors jugadors i jugadores d’aquest esport i es tancarà aquest recorregut amb una festa de l’All-Star Game.

 

 

DANSA I CREATIVITAT I TEATRE MUSICAL
Dates: del 26 de juny al 28 de juliol.
Edats: nens i nenes de 6 a 14 anys.

L’oferta estiuenca de la Fundació Sant Nicolau es completa amb dos esplais de caire artístic, que tan bona acollida tenen cada estiu: l’Esplai de Dansa i Creativitat, per a nens i nenes a partir de 6 anys, es centrarà en desenvolupar la sensibilitat, l’expressió corporal i la creativitat dels participants, mentre que l’Esplai de Teatre Musical, també a partir dels sis anys, els oferirà l’experiència de fer un musical en totes les seves vessants, és a dir, interpretació, cant i dansa. Els assistents d’aquests dos esplais faran cada divendres una petita representació en la que mostraran a les seves famílies tot el que hagin estat treballant durant la setmana.

 

 

Tant els Casals com els Esplais es poden realitzar per setmanes i ofereixen servei d’acollida prèvia. A la web Activitats Estiu 2017 del Sant Nicolau es poden consultar totes les opcions i els preus corresponents, que en alguns casos estan bonificats si la inscripció es realitza abans del 15 de maig. En els casos de les Colònies de Bàsquet i del Campus Beach & Basketball les places són limitades.

Com us hem dit abans, les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a la secretaria de l’Escola o bé a través de la web http://estiu.santnicolau.com. Si teniu algun dubte que necessiti ja resposta ens podeu escriure a l'adreça genèrica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us respondrem el més ràpidament possible.