El Sènior A Femení EBYP va superar amb solvència a l’AE Minguella A en un partit on les locals van anar de menys a més. Poc a poc la pressió defensiva i l’encert des de la línia de triple va permetre les locals obrir avantatge al marcador fins que al descans es va arribar amb un contundent 36-17. El tercer període el Sant Nicolau va mantenir la bona circulació de pilota i no va baixar la guàrdia en defensa, ampliant encara més la diferència al marcador.

El darrer quart, la lluita del conjunt badaloní i un petita relaxació de les locals van fer que la diferència no s’ampliés i el marcador es tanqués amb el 70-37 definitiu.

Aquesta setmana l’equip realitza el seu últim partit fora de casa contra un potent Lluïsos de Gràcia, equip que es va imposar al partit d’anada en un final polèmic i ajustat que es va decidir sobre la botzina. Una victòria donaria a les nostres la classificació matemàtica per la Final a 4 que permet lluitar per l’ascens a Copa Catalunya.

Esperem que l’afició incondicional que ens ha animat sempre a casa també pugui desplaçar-se a Barcelona per donar suport a l’equip el proper dissabte a les 20:00h.

RESULTAT: 70-37