Després que el Sènior A Masculí assolís la permanència a Lliga EBA els altres 3 sèniors del club estan apurant fins al final les opcions per classificar-se per les fases d’ascens. El Sènior a Femení EBYP ocupa la segona posició de Primera Catalana i a falta de dues jornades per acabar la lliga en tindria prou amb una victòria per segellar la classificació per la Final a Quatre que es disputarà a Lleida i donaria l’accés a Copa Catalunya pel campió.

També li queden dues jornades al Sènior B Femení Lékué que ocupa la  quarta posició a Segona Catalana i necessita guanyar el seus dos partits i esperar una ensopegada del tercer classificat, el Joventut de Badalona B, per aspirar a la tercera plaça de lliga que dóna lloc a la fase d’ascens.

I finalment, el Sènior B Masculí Calderón Sport, que  ocupa la cinquena posició a Segona Catalana i  disputa aquesta jornada la darrera jornada de lliga. L’equip necessita sumar la victòria davant el CB Matadepera (19:15h Pavelló de Sant Nicolau)  i que el CN Caldes no guanyi el seu partit davant el CB Tiana. Aquesta combinació donaria al Sènior B una classificació històrica i que sempre s’ha resistit per a la fase d’ascens a Primera Catalana.