El CESN repeteix un any més presència amb diversos equips formació a les Fases Finals dels Campionats de Catalunya. La temporada passada fins a vuit equips del nostre club es van classificar per disputar les fases finals i tres d’ells (Cadet Masculí de primer any, Cadet Femení A2 i Sots21 Masculí Preferent) van aconseguir proclamar-se campions de Catalunya en les seves diferents categories en una temporada històrica pels equips de formació del club.

Ara, onze mesos després d’aquells èxits, el camí torna a començar i el CESN tornarà a tenir representació a les fases finals. Enguany són tres equips els que han aconseguit bitllet per disputar aquestes fases finals:

  • Sots-21 Masculí
  • Júnior '1' Masculí
  • Pre-Infantil '1' Masculí

 

Dos d’aquests tres equips, Sots-21 Masculí i Júnior ‘1’ Masculí, comencen la seva participació aquest cap de setmana del 13-14 de maig i tots dos ho fan amb partits al Pavelló de Sant Nicolau. El primer serà el Sots-21 Masculí, que disputarà una eliminatòria d’anada i tornada davant el Círcol Catòlic Badalona. L’equip de l’Edu Arizmendi i el Javi Vilchez ha fet una temporada brillant, sobreposant-se a lesions i adversitats per acabar assolint la quarta i darrera plaça del grup que donava accés a la fase final amb un estil de joc valent i agressiu, capaç de posar en dificultats a qualsevol rival. El primer partit de l’eliminatòria serà aquest diumenge a les 12:30h davant el Círcol Catòlic al nostre pavelló i la tornada el diumenge 21 de maig a Badalona. L’equip que superi l’eliminatòria guanyaria l’accés a la Final a Quatre de la categoria.

 

El Júnior ‘1’ Masculí també s’estrenarà aquest diumenge 14 de maig, però serà a la tarda (19:00h Pavelló de Sant Nicolau) en una eliminatòria de vuitens de final a un únic partit davant el CB Igualada. L’equip que entrenen el Cesc Cabeza i el Gerard Armengol van finalitzar la lliga en segona posició i han lluitat fins la darrera jornada per superar el bàsquet average del CB Igualada (segon classificat de l’altre grup) per tal de tenir factor camp a favor i que l’eliminatòria es pugui disputar al nostre pavelló. El guanyador d’aquesta eliminatòria obtindria l’accés als quarts de final de la categoria, darrer obstacle per arribar a la Final a Quatre.

 

Per la seva part, el Pre-Infantil '1' Masculí encara no ha acabat la lliga però té la primera posició de grup garantida a una jornada del final.  L’equip ha entrenat tot l’any de manera conjunta amb el Pre-Infantil '2' Masculí sota la batuta de Sergi Sànchez, Pol Òsul, Pablo Jiménez, Àlex Mor i Albert Gamero, amb entrenaments a dues pistes i aprofitant al màxim les possibilitats de les nostres instal·lacions. L’equip obté la recompensa al seu treball amb la classificació per a la Final a Quatre Territorial de Barcelona que tindrà lloc a Terrassa el cap de setmana del 27 i 28 de maig. Per tant, els Pre-Infantils hauran d’esperar unes setmanes per entrar en joc però si volen començar a copsar l’ambient d’unes fases farien bé d’acostar-se al Pavelló de Sant Nicolau aquest diumenge 14 de maig per animar al Sots-21 Masculí i Júnior ‘1’ Masculí en els seus respectius reptes.