La Temporada 2015-2016 arriba a la seva fi, i com un dels actes de cloenda d'aquest magnífic any, el CE Sant Nicolau va organitzar el tradicional Sopar Social. Divendres 17 de juny al pati de l'Escola Sant Nicolau es van reunir més de 200 persones per sopar plegats, i gaudir d'una jornada festiva amb tota la Família Lau. Vam poder compartir moltes estones, i es van realitzar les activitats habituals com la rifa, l'entrega de premis als millors companys d'equip i el passi del Vídeo Final de Temporada.

 

 

Tot va anar rodó i les rialles i l'entusiasme eren constants a totes les taules muntades al pati, que feia goig de veure. A més, vam poder comptar amb l'inestimable ajuda dels nostres jugadors del Cadet 3 Masculí i del Cadet Femení, que van fer d'amfitrions de manera magnífica.

L'escenari muntat per l'ocasió estava guarnit amb els Títols de campions Territorials i de Catalunya que aquest any ha aconseguit la cantera grana, en una temporada inoblidable. Per aquest mateix escenari van anar desfilant els guanyadors de la rifa, els jugadors i jugadores elegits millors companys per votacions dels seus equips, així com un dels moments més emotius de la nit, quan es va realitzar un reconeixement a la Mireia Capdevila, que enguany ha disputat la seva última temporada en actiu com a jugadora de bàsquet.

La nit va acabar amb la visualització del Vídeo Final de Temporada (el podeu veure a la part inferior d'aquesta notícia), protagonitzat per a tots els equips de bàsquet i seccions del Club Esportiu Sant Nicolau, que va ser molt aplaudit i animat per el públic assistent. Un punt i final magnífic a una temporada fantàstica. La temporada oficial ha arribat a la seva fi, però ara comencen les Activitats d'Estiu per un CESN que no atura mai la seva activitat.

 

 

 

GALERIA DE FOTOS

Punxa sobre el botó per visualitzar la galeria de fotografies del Sopar Social. Recorda que dins l'apartat EL CLUB EN IMATGES pots veure totes les fotos de la nostra entitat.

 

 

VÍDEO FINAL TEMPORADA