Santi Suso no serà l’entrenador del 1er equip la temporada vinent després que les dues parts així ho hagin acordat durant aquesta setmana. El Santi va arribar al club la temporada 2015/2016 per dirigir el Sant Nicolau Sabadell a la Lliga EBA provinent del Vedruna Gracia de 1ª Catalana, però finalment va renunciar al càrrec per problemes amb horaris de la seva principal activitat professional, quedant-se com a entrenador ajudant de l’Adrià Alonso a la banqueta.

La temporada passada, quan els horaris ja li ho permetien, el Santi va ser novament l’escollit per dirigir un equip que ha acabat assolint el principal objectiu de la temporada: la permanència a Lliga EBA aconseguida a Calvià fa dues setmanes. 

Des de el CE Sant Nicolau es vol agrair al Santi la seva implicació i dedicació al club, demostrades cada diàriament durant aquestes dues temporades, així com també desitja-li tots els èxits esportius i personals en el futur.

D’altra banda, des del club ja s’està treballant en la planificació esportiva per al Sènior A Masculí de la temporada 2017-2018.