L’organigrama esportiu del Club Esportiu Sant Nicolau canviarà notablement a partir de la propera temporada. El canvi més significatiu de tots, tal i com es va avançar a l’Assemblea Extraordinària de Socis, que es va celebrar el passat del passat dimarts 23 de maig a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau, és l’arribada d’Andreu Cervera com a nou Director Tècnic del club.

L’Andreu té 27 anys i ha passat la major part de la seva carrera esportiva vinculat a la UE Sant Cugat, entitat en la qual va anar creixent assumint tasques tècniques i de gestió fins assolir coordinació dels equips masculins en la seva darrera etapa. Aquesta passada temporada l’Andreu es trobava a Dinamarca dirigint els equips sènior i júnior del Vaerlose BC, entitat de la qual ja s’ha desvinculat per incorporar-se plenament a la disciplina del nostre club.

 

 

Després de vuit temporades treballant en tasques organitzatives del club, sis i mig com a Director Tècnic de l’entitat, en Cesc Cabeza serà rellevat per l’Andreu Cervera com a figura principal del projecte esportiu del CESN. La voluntat de la Junta Directiva de poder seguir comptant amb en Cesc, junt amb les ganes d’ell mateix per continuar vinculat a l’entitat, ha fet que Cabeza segueixi dins del club durant la propera temporada, realitzant feines de coordinació d’equips de formació masculins així com d’entrenador. Molt agraïts per la tasca desenvolupada, sent una figura principal en el creixement exponencial del Sant Nicolau en els últims anys, des del club se li vol desitjar sort i encerts per poder assolir nous reptes.

 

David Garrido reforçarà l’àrea de gestió

L’Andreu Cervera comptarà amb una important ajuda per dirigir el club en la figura del David Garrido, jugador i entrenador de la casa, que la temporada vinent reforçarà l’àrea de gestió del club. L’incorporació del David permetrà a l’Andreu centrar-se únicament en la direcció tècnica dels equips de bàsquet, afavorint d’aquesta manera encara més el desenvolupament i formació dels nostres esportistes.