El diumenge ens ha passat volant! El segon dia de les Colònies de Bàsquet a La Conreria ha començat, per bona part de nosaltres, ben d’hora… Hem decidit apuntar-nos a tecnificació de tir i ens hem llevat a les 8h del matí! Hem baixat a les pistes, alguns amb més energia que altres, mentre la resta de nens seguien dormint una estona més. Ens hem acabat trobant tots a l’hora d’esmorzar, i just després ja ens hem preparat per anar a entrenar: bambes, ampolles, cua les nenes… I a punt!

Després d’entrenar hem pujat ràpid a canviar-nos perquè… sabíem que ens tocava piscina! I, amb banyador i tovallola, hem arribat al punt de trobada, el claustre, on ens tenien unes nectarines preparades per nosaltres. Un cop a la piscina, ningú ha dubtat en tirar-se i banyar-se, tot i el mal dia que feia. I entre joc i joc ha anat passant l’estona, i ha arribat l’hora de dinar.

 

 

Just després de dinar hem tingut una estona per descansar, i per preparar-nos per tot el que faríem a la tarda, començant per la mítica competició de pedra-paper-tisora. Aquesta tornava a ser una activitat per grups de lleure, voleu saber qui ha guanyat? Doncs el Sergi Franch, del grup del Carles! I després tocava handbol, també amb els grups de lleure. Però tornàvem a tenir gana… Així que ha arribat el berenar, que ens ha anat perfecte per agafar forces per la competició d’avui, el Two Ball! El Two Ball, per si no sabeu gaire de què va, és una competició de tir per parelles, en la que hem de ficar el màxim de punts possibles.

I després dutxa i sopar. Ja començàvem a estar cansats, però encara ens quedava la Nit dels Enigmes! Que què és? Doncs la Nit dels Enigmes és un joc o gincama en el que nosaltres anàvem resolent preguntes fins arribar al final. Era una cursa contrarellotge, així que no hem parat de córrer per tota la casa. Aquesta competició de grups de lleure l’ha guanyada l’equip del David

Finalment, després de tantes activitats hem anat directes al llit, a agafar forces pel següent dia.

Aquí us deixem un altre vídeo perquè pugueu veure’ns. Demà més!

 

 

Recordeu que podeu consultar les cròniques i les activitats que realitzem cada dia a l'apartat DIARI DE L'ESTIU