Des de fa 17 anys el nostre club organitza el Torneig Pre-Mini LAU BASKETBALL Salvador Girbau, un torneig de promoció del bàsquet de formació i que en les darreres edicions hem concentrat en dues categories per a nens i nenes d'entre 7 i 9 anys: Pre-Mini Masculí i Pre-Mini Femení. Aquesta temporada es realitzarà en un únic dia, el dissabte 10 de març de 2018.

El torneig s'estructurarà amb una fase prèvia en la qual els equips queden distribuïts en grups. Posteriorment, hi haurà una segona fase amb creuaments per tal de determinar la classificació final de cada equip. Com en cada edició, els grups es confeccionaran tenint en compte els nivells i resultats de cada equip a la fase prèvia de la competició de la Federació Catalana de Basquetbol per tal de dotar al torneig de la major igualtat i emoció. Hi haurà diverses categories amb nivells de competició diferents.

El torneig es disputarà íntegrament a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau, amb capacitat per disputar fins a quatre partits simultanis en les quatre pistes reglamentàries.

A part dels partits de competició, que s'iniciaran a les 9h i finalitzaran a les 21h, els equips participants realitzaran activitats diverses:

  • Quatre partits garantits.
  • Dinar a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau.
  • Berenar.
  • Aigua per a tots els partits.
  • Entrega de premis.

D'altra banda, com en anteriors edicions, durant el torneig també es farà un Concurs Fotogràfic.

Per a sol·licitar més informació, per participar en el torneig i realitzar inscripcions o per a qualsevol dubte, podeu comunicar-vos a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Les Places són limitades !!!

Un torneig apassionant, on competir, conviure i passar-ho bé, Us hi esperem

 

RECORDES LES EDICIONS ANTERIORS? ARA POTS REVIURE LA HISTÒRIA DEL SALVADOR GIRBAU!

Pots visualitzar la informació del Torneig Salvador Girbau dels últims 6 anys punxant sobre cadascuna de les següents entrades: