El passat divendres 15 de juny Cal Boig va presentar al pati de l'Escola Sant Nicolau el Sopar Social del CESN, que servia com a cloenda d'una magnífica temporada 2017-2018. Els prop de 300 assistents van poder gaudir d'una gran vetllada, amb diverses activitats i múltiples sorpreses que van fer les delícies de tots els assistents.

 

 

La jornada es va iniciar amb l'arribada de tots els assistents a les 21h, que es van anar congregant al pati de l'Escola Sant Nicolau mentre es feien els últims preparatius per el Sopar. Cal Boig va presentar un menú esplèndid que va deixar un gran sabor de boca a tothom i va encantar tant a petits com a grans. La nit acompanyava amb un temps molt agradable i després del sopar van començar les activitats. Primer de tot la Tradicional Rifa, on es van sortejar múltiples regals cortesia dels nostres patrocinadors als quals els hi volem agrair la seva participació (Aigües Danone, Basketball 23, Clínica Odontològica Serra Ristol, Mèdic Dental Sabadell, Neteges Creu Alta, Quintana Advocats Associats amb col·laboració dels Amics de l'Òpera, Totalsport, Vins del Tros i Xeviot).

Després de l'entrega dels obsequis de la Rifa, tots els assistents es van ajuntar prop de la pantalla gegant instal·lada al pati per poder veure el Vídeo-Reportatge "Família LAU". Un magnífic curtmetratge de 14 minuts de duració on s'hi reflecteixen les seccions esportives del CESN (Bàsquet, Iniciació Esportiva, Psicomotricitat, Dansa..) i que va portar moments molt emotius i vibrants!

Però les sorpreses no s'havien acabat, i la nit va seguir amb la presentació en societat del Nou Logotip del Club Esportiu Sant Nicolau, que mitjançant un vídeo, es va donar a conèixer a la massa social. El nou logotip, dissenyat per Maria Costa i Sílvia Vallhonrat (que també van dissenyar el nou equipament de joc), va tenir una gran acceptació de tots els assistents.

Les novetats van continuar, i un dels plats forts de la jornada va ser la presentació del Nou Equipament de Joc del Club Esportiu Sant Nicolau. Setmanes enrere el club havia iniciat una enquesta amb tots els socis de l'entitat, on es presentaven 3 opcions de disseny i s'obria una votació per determinar quina era la preferida, i per tant, l'escollida per vestir els equips del CESN a partir de la Temporada 2018-2019. Després d'una gran acollida en la votació amb quasi 350 participants, l'expectació per conèixer el resultat era màxima! I amb una mica de misteri i una divertida posada en escena, es va presentar el nou equipament!

Així doncs es va arribar als parlaments finals, amb el president de l'entitat, en Jordi Vallhonrat, dirigint unes paraules a tots els assistents al Sopar Social i donant les gràcies als col·laboradors, en el que va ser una gran vetllada plena de convivència i alegria. D'aquesta manera es tanca un Magnífic Balanç de Temporada 2017-2018 i es dona tret de sortida a les Activitats d'Estiu 2018 així com a la planificació de la nova temporada 2018-2019.

 

 

 

GALERIA DE FOTOS

Punxa sobre el botó per visualitzar la galeria de fotografies del Sopar Social. Recorda que dins l'apartat EL CLUB EN IMATGES pots veure totes les fotos de la nostra entitat.

 

 

VÍDEO RESUM SOPAR SOCIAL