Ja ha finalitzat la Temporada 2017-2018 i un cop més el balanç del CESN ha estat molt positiu. El nostre club s'ha consolidat com una de les entitats de formació de basquetbol més importants del territori, ja no només a nivell dèxits esportius, sinó també com a consolidació d'un projecte destinat a la formació de persones a través de l'esport.

En una temporada que es va iniciar amb canvis en l'estructura tècnica i coordinativa, i amb un total de 27 equips federats (16 masculins i 11 femenins), el Club Esportiu Sant Nicolau ha aconseguit diversos èxits esportius en els seus equips de base. El treball formatiu i de creixement constant dels joves jugadors i jugadores grana ha donat els seus fruïts, i són molts els equips de l'entitat grana que han assolit fites per a la història.

A més, els CESN ha participat en moltes activitats, tornejos i trobades en les que ha deixat una gran impressió, no només a nivell esportiu, sinó com a convivència, respecte i valors de l'esport.

Així doncs, es tanca una Temporada excepcional, amb un gran palmarès pel Club Esportiu Sant Nicolau que repasem a continuació:

 

 

 

El CESN, però, no descansa, i els entrenaments continuaran fins a finals de Juny, on just a continuació es celebrarà el Sopar Social de cloenda de temporada i es donarà el tret de sortida a les Activitats d'Estiu i la planificació de la Temporada 2018-2019 en la que esperem que el creixement de l'entitat segueixi de manera continuada i permeti a tots els esportistes seguir formant-se com a persones i com a jugadors i jugadores.