El proper diumenge 21 d'octubre a la tarda tindrà lloc l’acte de Presentació de tots els equips del Club Esportiu Sant Nicolau. Enguany comptem quasi bé amb 400 esportistes, començant pels grups dels “petitons” que realitzen iniciació esportiva i psicomotricitat que sumen més de 50 participants en un total de 27 equips de competició (FCBQ) junt amb 2 d'Escola (femení i masculí).

Els equips d’Escola s’organitzen en 2 conjunts (masculí i femení), arribant a la xifra d’un total de 27 equips de competició que juguen a les lligues organitzades per la Federació Catalana de Basquetbol.

L’acte de Presentació formarà part d’una tarda de bàsquet que començarà a les 16:00 amb el partit que enfrontarà el Sènior “A” femení contra el CB Balaguer. A les 17:45 procedirem a la Presentació de TOTS els equips del Club a l’Escola Sant Nicolau, (carrer Jardí 72-80).  Tot seguit, farem una xocolatada per tots els participants a les 18:30, i rematarem la tarda a les 19:00 amb el partit del Sènior “A” masculí que s’enfrontarà al CN Terrassa. Ambdós equips juguen la 1ª Categoria Catalana i serà la 6ª jornada per l’equip femení i la 3ª jornada per l’equip masculí del LAU Basketball.

  • 16:00h Partit Sènior "A" Femení vs CB Balaguer
  • 16:45h Convocatòria de tots els esportistes de totes les seccions del CESN.
  • 17:45h Inici de la presentació i desfilada.
  • 18:30h Xocolatada LAU al pati.
  • 19:00h Partit Sènior "A" Masculí vs CN Terrassa

 

Nota important:  Tots els esportistes hauran d'arribar com a molt tard a les 16:45h al pati de l’escola degudament uniformats amb l’equipatge de joc (samarreta i pantaló) del CE Sant Nicolau.