Espectacular Festa de Final de Temporada 2018-2019 la que es va viure el passat divendres 14 de juny al pati de l'Escola Sant Nicolau. Un any més, Cal Boig va presentar el Sopar Social del CESN on més de 300 assistents van poder gaudir d'una gran vetllada, degustant un excel·lent menú, i amb diverses activitats i múltiples sorpreses que van fer les delícies de tots els assistents.

 

 

A les 20:30h s'obrien les portes del pati de l'Escola Sant Nicolau, i tots els assistents anaven arribant i omplint el pati de l'Escola Sant Nicolau ajudant amb els últims preparatius per el Sopar. A les 21h s'iniciava el sopar, amb un espectacular menú presentat per Cal Boig. Igual que els darrers anys, tothom va quedar molt satisfet amb els deliciosos tastets que vam poder degustar.

A mesura que ela assistents anaven menjant i gaudint de la companyia de tota la família grana, es preparaven les activitats complementàries del Sopar Social. Durant els postres, els més menuts venien els tickets per la tradicional Rifa d'obsequis. Es van sortejar múltiples regals dels nostres patrocinadors i com de costum, l'expectació va ser màxima! Moltes felicitats a tots els guanyadors, que podran gaudir de magnífics regals cortesia dels col·laboradors del CESN.

Just després va començar una de les sorpreses de la nit: el concurs LAU'S GOT TALENT! Va ser projectat un vibrant Vídeo amb la gravació de diverses coreografies de ball interpretades per molts dels equips grana de l'entitat. Després de visualitzar les coreografies participants al concurs es va obrir una votació online a través de xarxes socials on tothom va poder votar per la seva actuació preferida. Més de 1000 vots es van registrar en només 15 minuts! Gran participació i màxima emoció a l'hora de saber el guanyador. La votació va ser molt ajustada, però finalment la coreografia de Gangnam Style va ser la que es va emportar la primera posició, per la alegria de tots els seus intèrprets, que es van endur un petit obsequi de regal.

Just després el president de l'entitat, en Jordi Vallhonrat, va dirigir unes breus paraules a tots els assistents. Fent balanç de la Temporada i agraint tota la feina i esforç als membres de la Família LAU, tècnics, jugadors, junta, pares i mares. Va ser llavors quan va enunciar la sorpresa esportiva de la jornada, confirmant que el Sènior A Masculí del CESN tornarà a disputar la 1ª Catalana durant la Temporada 2019-2020.

La vetllada va finalitzar amb la reproducció d'un Vídeo Resum promocional de les Activitats d'Estiu, que s'encetaran el proper 25 de Juny amb un munt de propostes per a tots els gustos! D'aquesta manera es va arribar a la Cloenda de la Temporada 2018-2019 (Podeu consultar Tots els Resultats i Palmarès de la Temporada).

 

 

GALERIA DE FOTOS

Punxa sobre el botó per visualitzar la galeria de fotografies del Sopar Social. Recorda que dins l'apartat EL CLUB EN IMATGES pots veure totes les fotos de la nostra entitat.

 

 

VÍDEO RESUM SOPAR SOCIAL - LAU'S GOT TALENT