El proper diumenge 10 de novembre a la tarda tindrà lloc l’acte de Presentació de tots els equips i seccions del Club Esportiu Sant Nicolau. Enguany comptem quasi bé amb 400 esportistes, començant pels grups dels més menuts que realitzen iniciació esportiva i psicomotricitat i acabant pels equips de la secció de basquetbol.

Els equips del LAU arriben a la xifra total de 29 equips de competició que juguen a les lligues organitzades per la Federació Catalana de Basquetbol.

L’acte de Presentació formarà part d’una tarda de bàsquet que començarà a les 16:00 amb el partit que enfrontarà el Sènior “A” Masculí contra l'ASFE Sant Fruitós. A les 17:45 procedirem a la Presentació de tots els equips i seccions del Club a l’Escola Sant Nicolau, (carrer Jardí 72-80). Tot seguit, farem una xocolatada per tots els participants a les 18:30, i rematarem la tarda a les 19:00 amb el partit del Sènior “A” Femení que s’enfrontarà a l'UESC Sant Cugat. Ambdós equips juguen la 1ª Categoria Catalana i serà una bona jornada per fer posada en escena i gaudir d’una tarda de bàsquet amb tots els equips del LAU Basketball.

  • 16:00h Partit Sènior "A" Masculí vs ASFE Sant Fruitós
  • 16:45h Convocatòria de tots els esportistes de totes les seccions del CESN.
  • 17:45h Inici de la presentació i desfilada.
  • 18:30h Xocolatada LAU al pati.
  • 19:00h Partit Sènior "A" Femení vs UESC Sant Cugat

 

Nota important:  Tots els esportistes hauran d'arribar com a molt tard a les 16:45h al pati de l’escola degudament uniformats amb l’equipatge de joc (samarreta i pantaló) del CE Sant Nicolau.