Més de 300 persones es van reunir al pati de l'Escola Sant Nicolau per participar del Sopar Social de Final de Temporada, en una ocasió que va ajuntar a tota la #FamíliaLAU per donar una esplèndida cloenda a aquesta temporada, en la que s'han viscut moments inoblidables i emotius que quedaran a la retina de tots nosaltres.

 

 

El Sopar Social, presentat per Cal Boig, començava al voltant de les 20:30h quan s'obrien les portes i els assistents anaven arribant i ocupant els llocs reservats al pati. A les 21h es donava el tret de sortida, els presents menjaven, i omplien de bon ambient tot el pati de l'Escola Sant Nicolau. Mentre durava el Sopar, es va instal·lar una pantalla on s'anaven projectant vídeos de la Temporada 2021-2022 (Highlights, Sessions d'Entrenaments, MasterClass, etc..) que els podeu recuperar i visualitzar a l'apartat MULTIMÈDIA CESN.

El president del CESN, Arnau Bonada, va agafar el micròfon per dirigir-se a tots els assistents, en el que va ser un "speech" emotiu destacant la trajectòria esportiva del #LAUBasketball al llarg d'aquesta darrera temporada, així com també enviant un missatge d'agraïment a figures destacades de l'organigrama LAU (com Albert Serrano, Pol Sardó, Gemma Lorente, els membres de l'antiga junta encapçalada per Jordi Vallhonrat, Andreu Bou, etc.. ) que no seguiran en els seus càrrecs dins l'entitat la propera temporada 2022-2023, així com menció especial a jugadores grana amb molts anys de trajectòria que van anunciar la seva retirada (Aina Vergé i Glòria Costa).

 

 

A mesura que s'arribava al final de la jornada, es preparaven les activitats complementàries del Sopar Social. Durant els postres, els més menuts venien els tickets per la tradicional Rifa d'obsequis. Es van sortejar múltiples regals dels nostres patrocinadors i com de costum, l'expectació va ser màxima! Moltes felicitats a tots els guanyadors, que podran gaudir de magnífics regals cortesia dels col·laboradors del CESN (Clínica Odontológica Serra Ristol, Immobiliària JardíPark, Anytime Fitness Sabadell, Totalsports Tres Creus).

I es va arribar al punt àlgid de la nit, amb la presentació en societat de l'esperat Vídeo-Documental del XX Torneig Pre-Mini Salvador Girbau LAUBasketball, titulat "El millor lloc on he estat mai". Una increïble producció realitzada amb imatges i plànols espectaculars, enregistrats amb drons i càmeres, junt amb entrevistes obtingudes de diversos participants, en el que és un Resum magnífic de l'esperit del #TorneigLAU i que no us podeu perdre! L'acollida de tot el públic va ser magnífica, tothom va coincidir en l'espectacularitat del vídeo i el caliu que transmet.

D'aquesta manera es va arribar a la Cloenda de la Temporada 2021-2022 (podeu consultar Tots els Resultats i Palmarès de la Temporada), en el que va ser una vetllada genial de tota la #FamíliaLAU, que ara posa les seves energies a encarar les Activitats d'Estiu, que s'encetaran el proper 23 de Juny amb un munt de propostes per a tots els gustos!

 

VÍDEO-DOCUMENTAL: "El millor lloc on he estat mai"

 

 

*No t'oblidis de configurar la qualitat del vídeo a Alta Definició (FHD) a les preferències de configuració (barra inferior de reproducció del vídeo) per gaudir al màxim de les imatges!