Arriba l'esperat Campus de Nadal. Enguany, segona edició a Llívia, en un entorn incomparable. Bàsquet, diversió i Nadal en estat pur! Per tots els jugadors i jugadores nascuts entre el 2009 i 2001 (de pre-mini a cadet). Després de l'èxit de la 1ª edició la passada temporada, aquest cop no et pots perdre el Campus de Nadal del CESN.

Del 27 al 30 de desembre tindrem de nou la oportunitat de viure 4 dies intensos de bàsquet, diversió, activitats de grup, tot en un entorn privilegiat com és Llívia. Repetim estada a l'Alberg Anna Maria Janer, on ens van acollir d'allò més bé i els entrenaments tindran lloc a les instal·lacions municipals del pavelló de Llívia. Disposarem de les pistes de bàsquet matí i tarda per tal de poder compaginar entrenaments, tecnificacions i competicions. 

Obert a tots els jugadors i jugadores del 2009 al 2001 (és a dir, de pre-mini fins a cadet) amb la intenció de poder passar 4 dies amb els companys i companyes del Sant Nicolau així com també amb jugadors i jugadores d'altres clubs que vulguin compartir aquesta experiència! 

La sortida es farà amb autocar des de l'estació d'autobusos de Sabadell el dimarts 27 de desembre al matí i l'arribada, a la mateixa estació d'autobusos el divendres 30 a la tarda.