El Sènior A Femení del CESN disputarà aquesta Temporada 2021-2022, per quarta temporada consecutiva, la categoria de 1a Catalana, concretament en el Grup 3 composat per 12 equips (dos derbis del Vallès Occidental amb JET Terrassa i CN Sabadell), on destaca la presència del Barça Femení B i quatre equips de la província de Tarragona. Un campionat que segur serà molt igualat i que depararà grans reptes per les LAU.

La temporada passada l’equip es va rejovenir molt, on es va fer una promoció interna amb joves apostes del planter LAU. Amb les continuïtats de “veteranes” com Aina Vergé, Queralt Ubia, Glòria Costa i Maria Costa, es suma la consolidació al Sènior A, després d’un recorregut excel·lent en la seva formació com a jugadores, Mònica Vallhonrat, Berta Costa, Vinyet Ubia i l’Helena Bueno. S’afegeixen al projecte dues incorporacions provinents del CE Escola del Carme, Laura Ribera i Anna Ortega.

Una estructura fixe a la columna vertebral, amb la tercera temporada de Sèniors per consagrar-se a l’equip i a la categoria de les jugadores més joves del conjunt. Il·lusió, ganes, joventut i talent, combinació perfecte per gaudir d’un grup que pot créixer molt dins la Temporada i aspirar a lluitar per estar a la part alta de la classificació.

En el cos tècnic mantindrà la continuïtat per tercera temporada consecutiva de la Gemma Lorente liderant el relleu generacional al 1r equip femení, tasca il·lusionant i amb reptes per davant.

L’Staff Tècnic estarà completat per Marta Aguilera i Pol Sardó d’assistents, Alba Pérez de delegada i amb la supervisió a la preparació física d’Oriol Blanco i l’àrea de Fisioteràpia amb Jordi Evangelio.

En aquesta temporada un dels objectius marcats pel cos tècnic és seguir creixent tant individualment, com a nivell de grup i crear la cohesió d'equip necessària per assolir el nivell alt de competició a 1a catalana amb un equip ple de joventut i talent aportant l’“ADN LAU”. L'equip serà el màxim ambiciós per situar-se on es mereixi a la classificació amb 8 jugadores formades a la casa, planter i orgull LAU.

Els partits a casa es disputaran amb horari de diumenge a les 18h al pavelló del carrer Jardí.

 

Hem parlat amb la Gemma Lorente , entrenadora de l'equip i li hem fet unes preguntes per tal de saber més sobre l'equip, prespectives, sensacions i el moment en el que arriben a l'inici de la competició.

 

Bloc de continuïtat amb plantilla molt jove + 2 incorporacions. Quins són els objectius prioritaris?
Plantilla jove, però crec que aquesta temporada tenim l’equip més equilibrat pel que a posicions de joc i també experiència. El primer objectiu de la temporada és guanyar el primer partit i començar en bon peu la competició. A mig termini, aconseguir entrar en el top4 de la primera fase.

Quin estil i filosofia destil·larà l’equip amb la Gemma d’entrenadora per 3a temporada consecutiva?
Aquesta temporada pretenem fer un joc ràpid, viu i dinàmic, hem de gaudir jugant. Tenim un perfil de jugadora que ens ajuda a fer aquest tipus de joc. En defensa volem ser exigents i treballarem per construir una defensa sòlida.

Quines sensacions tens com a entrenadora amb la Pre-Temporada?
Hem engegat la temporada amb moltes ganes i bateries carregades. Hi ha ganes de competir. De moment bones sensacions, optimisme, estem agafant ritme i construint mica en mica el que serà el nostre estil de joc.

Com afronteu el debut a la lliga?
Amb molt de respecte, sempre s’ha de veure amb quina dinàmica de resultats comences i que agafem confiança. Haurem d’anar partit a partit per veure a què podem aspirar. El nou format de competició fa que sigui una lliga molt oberta, atractiva però també molt més exigent q altres temporades.

Què aporta el valor LAU?
LAU és sinònim de treball, constància i sacrifici. En el sènior enguany hi ha 6-7 jugadores formades totalment a casa i això és sens dubte un reflecteix aquests valors.

 

 

BASES

 

EXTERIORS

 

INTERIORS

 

STAFF TÈCNIC

 

ÀREA DE SALUT