El Sènior A Masculí del CESN disputarà aquesta Temporada 2021-2022 la categoria de 1a Catalana, per quart any consecutiu, concretament en el Grup1 composat per 12 equips (amb quatre derbis al Vallès, Caldes, Granollers, QBasket Sant Cugat i Matadepera). Grup amb derbis i molta exigència en tots els partits amb un campionat que segur serà molt igualat i amb l’extra de la motivació de l’equip, després d’assentar-se i consolidar-se a la categoria, de lluitar per estar a la part alta de la classificació.

Enguany l’equip ha millorat les seves prestacions, amb les continuïtats de “veterans” com Carles Rodríguez, Dani Juan, Adrià Escudero i Pol Sardó. Completen la tercera temporada de Sèniors dins l’equip, a la categoria i absolutament integrats, Joan Malonga, Pep Costa i Jan Hansen, columna vertebral que queda sumada amb Guillermo Baltá, i ben potenciada per 3 incorporacions de luxe: el retorn de Guillem Escudero provinent del CB Castelldefels EBA, el retorn també de Xavi Garcia del CB Granollers i Pol Velázquez, provinent del Sant Quirze Bàsquet Club.

En el cos tècnic 2a temporada al timó de Marc Brugué. L’Staff Tècnic format per l’Albert Gamero de 2n Entrenador i Gerard Escudero i Joan Pi d’assistents, amb la supervisió a la preparació física d’Oriol Blanco i l’àrea de Fisioteràpia amb Jordi Evangelio.

En aquesta temporada un dels objectius marcats pel cos tècnic és créixer amb la competició amb un equip amb barreja de joventut, veterania i talent, aportant l’“ADN LAU”.  Aconseguir que el treball sigui de màxim nivell i competir per tot. El conjunt serà el màxim ambiciós per cercar situar-se a la part alta de la classificació amb 10 jugadors formats a la casa, planter i orgull LAU.

Els partits a casa es disputaran amb horari de diumenge a les 18h al pavelló del carrer Jardí.

 

Hem parlat amb en Marc Brugué, entrenador de l'equip i li hem fet unes preguntes per tal de saber més sobre l'equip, prespectives, sensacions i el moment en el que arriben a l'inici de la competició.

 

Bloc de continuïtat amb plantilla jove + 3 incorporacions amb pedigrí LAU. Quins són els objectius?
Estem molt contents amb la confecció de la plantilla. Un engranatge quasi perfecte que té punts febles però no limitacions. Les limitacions ens les posem nosaltres mateixos i treballarem sempre des de la confiança, potenciant les nostres virtuts, que són moltes. L'objectiu és optar a tot, cada dia, a cada acció, sense deixar-nos res per fer ni per intentar. Volem competir al 200% amb i per l'equip. Volem tornar al club allò que es mereix.

Quin estil i filosofia destil·larà l'equip del Marc d'entrenador per a 2a temporada consecutiva?
Aquest any serem una versió millorada de nosaltres mateixos. Si l'any passat, la nostre essència era jugar un joc ràpid i alegre, on guanyàvem la confiança dels llançaments des d'una defensa sòlida. Aquest any ho seguirem intentant amb més seguretat ja que tenim més maduresa i hem viscut més experiències junts. A més a més, hem sumat tres peces molt importants que ens ajudaran a mantenir el ritme i la intensitat durant tot el partit i on tots tres tenen molta capacitat anotadora. Sense oblidar que els minuts de rotació que ens donaven els jugadors de cantera, aquest any seran de segon any i després d'un any treballant junts, també són garanties d'èxit.

Quines sensacions tens com a entrenador amb la Pre-Temporada?
Ha estat una Pre-Temporada més curta que l'anterior i marcada per les lesions però tenim clar que tots som prescindibles i per tant, suplirem les baixes amb actitud i caràcter independentment dels jugadors disponibles. Estem anant amb tot, i en tot moment, des del primer dia.

Com afronteu el debut a la lliga?
Tenim seguretat i confiança per mirar només endavant, amb il·lusió i expectatives altes d'exigència i competició. Com bé diu la cançó de "modan" i que tant agrada a l'equip: "Somos increibles".  Ho sabem, i tenim moltes ganes de treballar i competir per merèixer i no perdre mai aquesta sensació.

Què aporta el valor LAU?
El valor LAU és un afegit imprescindible per tots els clubs i comunitats d' esports d'equip que moltes vegades donem per suposat. El valor de la família, del conjunt, del compromís, de l'esforç, d'entrega i de la passió. I aquest equip és un clar exemple d'això i més, dins i fora pista.

 

 

BASES

 

ESCOLTES - ALERS

 

ALERS - PIVOTS

 

STAFF TÈCNIC

 

ÀREA DE SALUT