Després d'una temporada passada que no va ser bona a nivell de resultats, l'equip s'ha renovat per poder competir millor en una lliga que ha ampliat el nombre d'equips aquest estiu. Enguany la competició està formada per dos grups de 14 equips, dels quals els dos primers lluitaran per l'ascens a LEB Plata i els tres últims per eludir el descens a Copa Catalunya.  

Al capdavant del nou projecte hi estarà Santi Suso, que després d'un any com a ajudant passa a ser el primer entrenador de l'equip. Al seu costat repeteix un important gruix de jugadors que ja van ser al club el curs passat, com és el cas de Jordi Costa, Marc Fontanals, Sergi Renom, Marc Sobrepera, Albert Fontanals o el també entrenador als equips base del club,  Larry Ewulu. 

En el capítol d'incorporacions destaca el retorn de Nil Angelats després d'un any a la lliga alemana i l'arribada de l'ex-alumne de l'escola, Albert Cadafalch, que després de moltes temporades torna al club on va començar a jugar. Tots dos seran els encarregats de dirgir des de la posició de base un equip que s'ha reforçat amb l'arribada del jove Albert Ortega i del tirador Lluís Curto, a més dels alers-pivots Edu Garcia i Dani Juan, aquest últim procedent del Sènior B Masculí. 

Aquest serà l'equip que lluitarà per aconseguir la permanència a la Lliga EBA, la quarta categoría del bàsquet espanyol i en la qual el CE Sant Nicolau hi participarà per vuitena temporada consecutiva.