Us presentem les diverses activitats que us oferim per afrontar aquest proper estiu amb molta il·lusió! Les Activitats d'Estiu les realitzarem des del 23 de juny, fins el 28 de juliol i del 28 d'agost a l'1 de setembre. Volem detallar una engrescadora oferta d'activitats, en la que continuem oferint uns horaris fets a mida per tal de facilitar les logístiques de les famílies (https://santnicolau.com/activitats-estiu/).

Per als més petits us proposem el Casal d’Estiu d'Artistes, on cada setmana s’endinsaran al món del teatre, circ, pintura, etc. Durant la setmana es faran diferents activitats relacionades amb l’expressió corporal, el moviment i la interpretació. També realitzaran altres activitats com cuina, psicomotricitat, manualitats, jocs de taula i jocs d’exterior. Per altra banda, us oferim el Casal Bàsquet + Multiesport per als qui volen realitzar el Casal més esportiu + Iniciació al Bàsquet. Seguirem amb una elevada presència de l’anglès en les activitats del Casal i del Casal Bàsquet + Multiesport gràcies al suport d’Exit School, els nostres col·laboradors especialistes. Ampliem el ventall d’activitats esportives amb el Campus de Bàsquet a les instal·lacions de Sant Nicolau i les Colònies de Bàsquet, una setmana amb molt de bàsquet i experiències inoblidables a La Conreria. Enguany els participants del Campus tornaran a fer la sortida setmanal (Salting / La Bassa). Com a novetat estrenem el Player Develompent Programme. Format intensiu de bàsquet més específic i tècnic enfocat a la millora dels jugadors/es en grups reduïts. Continuem amb la col·laboració amb KMY Studio, comptarem amb els seus professionals i especialistes en activitats artístiques i creatives, amb l’oferta de Dansa i Creativitat gaudint de les instal·lacions de KMY i també amb el Teatre Musical a l’auditori de l’escola.

 

INFORMACIÓ GENERAL - CATÀLEG D'ACTIVITATS I INSCRIPCIONS

Podeu descarregar el Catàleg d'Activitats on s'hi detallen les Dates i la Informació relativa a cadascuna de les activitats que us hem proposat, així com també teniu disponible per descàrrega la Fitxa d'Inscripció on hi trobareu tota la informació per realitzar la inscripció a les activitats i la Declaració Responsable i Protecció de Dades. Us recordem que aquestes són obertes tant als joves de Sant Nicolau com també als de tota la ciutat i rodalia.

La formalització de les inscripcions es pot realitzar:

  • ONLINE: Des del web https://santnicolau.com/activitats-estiu/ accedint a les activitats escollides.
  • MAIL: Enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant els tres documents necessaris: Fitxa d'Activitats, Protecció de Dades i Comprovant de Transferència (la inscripció quedarà validada en el moment de rebre els tres documents i el pagament).

 

Per a qualsevol dubte o qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte per correu electrònic a la direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a secretaria de l'Escola Sant Nicolau (C/Jardí, nº 72-80 - 937274123) en horari de 9h a 13h o amb l'oficina de la Secció Esportiva.

 

CASAL D'ESTIU D'ARTISTES
Dates: del 23 de juny al 28 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2015 i el 2019

Els nens i nenes són uns grans artistes i per aquest motiu cada setmana s’endinsaran al món del teatre, circ, pintura, etc. Durant la setmana es faran diferents activitats relacionades amb l’expressió corporal, el moviment i l’interpretació. També es seguiran realitzant altres activitats com cuina, psicomotricitat, manualitats, jocs de taula i jocs d’exterior. Aquest any seguirà tenint un pes important l’anglès en les rutines diàries i la participació directa dels professors d’ÈXIT SCHOOL en tota la jornada matinal. Afegir també que es farà música, tallers de creativitat i expressió corporal molt enfocats al fil conductor del Casal d’Artistes.

 

 

CASAL BÀSQUET + MULTIESPORT
Dates: del 23 de juny al 29 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2015 i el 2019

Apendrem bàsquet i molt més! El format de Casal Bàsquet + Multiesport anirà adreçat a aquells infants que volen tenir la primera presa de contacte amb el bàsquet, futbol, handbol, aikido, etc... però d’una manera combinada amb el casal d’estiu, jugarem i aprendrem de forma distesa, lúdica i atractiva fent diferents modalitats esportives tot seguint les activitats troncals del casal d’estiu. Un molt bon format per aquells infants que vulguin un casal DINÀMIC i ACTIU. Aquest format farà que el vostre fill/a faci un total de fins a 10h a la setmana d’esport i activitat física.

 

 

COLÒNIES DE BÀSQUET A LA CONRERIA
Dates: del 25 de juny a l'1 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2007 i el 2015

Les Colònies de Bàsquet ens portaran fins a La Conreria, la casa de colònies més gran de Catalunya i que ja coneixem dels últims estius, en què hem viscut grans experiències. Compta amb unes instal·lacions totalment renovades i que ens permeten exclusivitat d’espais per poder gaudir d’una setmana sencera de bàsquet, jocs i tot tipus d’activitats diverses en un entorn magnífic.

Podeu descarregar el Catàleg de les Colònies on s'hi detalla tota la Informació, Horaris, Activitats, Coses a portar, etc..

 

 

CÀMPUS DE BÀSQUET
Dates: del 3 al 28 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2005 i el 2016

El Campus de Bàsquet d’estiu es realitzarà a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau (pavelló i pistes exteriors). Et donarà l’oportunitat de poder gaudir al màxim del teu esport preferit, aprofitant per incidir en fonaments tècnics i tàctics per què milloris encara més el teu nivell i perfeccionis les teves habilitats. Els dimecres tornarem a realitzar les sortides al Salting i a la piscina de La Bassa.. Realitzarem treball individual i també col.lectiu. Cada dia l’enfocarem a la millora individual i organitzarem competicions diàries i setmanals per grups i equips.

 

 

PLAYER DEVELOPMENT PROGRAMME
Dates: tardes del 4 al 6 de juliol i tardes del 18 al 20 de juliol
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2005 i el 2010

La gran novetat d’aquest any. Oferirem aquestes càpsules de bàsquet amb un programa innovador durant 2 setmanes en horari de tarda. Aquest format permetrà fer un treball més específic i tècnic per posar-nos apunt per la nova temporada!

Sessions dividides en 3 grans blocs:

  • 1r bloc: Shooter hàbits 365
  • 2n bloc: Treball de gestos tècnics per optimitzar rendiment en competició
  • 3r bloc: Competicions aplicant el treball fet prèviament

 

 

DANSA I CREATIVITAT
Dates: del 26 de juny al 28 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2005 i el 2017

Per a nens i nenes que ballen habitualment o que no ho han fet mai i volen experimentar-ho. Amb la col·laboració de l’escola de dansa KMY STUDIO. Durant la setmana es faran 2 hores de dansa al matí segons els estils programats, dividits segons edats. S’inclouran també classes de dansa creativa i acrobàcia, un complement molt positiu en la formació de la dansa, i activitats més manuals com pastisseria creativa i manualitats. Com a novetat, enguany treballarem estils de dansa diferents que ens permetran conèixer altre tipus de moviments i complementar a les disciplines habituals de dansa. També ens permetrà col·laborar en els numeros de dansa de l’obra de teatre musical de la setmana. Les activitats de dansa es realitzaran a l’escola KMY STUDIO (C/ St Pere 7, a 300m de l’Escola Sant Nicolau).

 

 

TEATRE MUSICAL
Dates: del 26 de juny al 28 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2005 i el 2015

Per als que us agrada el món del teatre, sota la direcció de l’Albert González, teniu l’oportunitat de conèixer com es prepara un musical desde les diferents disciplines que el componen: la Interpretació, el Cant i la Dansa. Cada setmana treballaran la interpretació del guió segons l’adaptació que hagi fet l’Albert Gonzàlez per al grup d’alumnes. Amb la Noelia Muñoz aprendran a cantar les cançons del musical i crearan les coreografies de dansa de l’obra setmanal. Tots els divendres a les 12h es podrà veure l’obra a la Sala Auditori Lacy del Casal Pere Quart.

 

 

CASAL DE SETEMBRE
Dates: del 28 d'agost a l'1 de setembre.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2015 i el 2019

El Casal de Setembre t’ofereix una setmana plena d’activitats, jocs i lleure per passar-ho d’allò més bé. Explicar i dibuixar les experiències viscudes a l’estiu i gaudir d’uns dies plens d’aventures abans de tornar a començar l’escola.