Des de fa 20 anys el nostre club organitza el Torneig Pre-Mini LAU BASKETBALL Salvador Girbau, un torneig de promoció del bàsquet de formació i que en les darreres edicions hem concentrat en dues categories per a nens i nenes d'entre 7 i 9 anys: Pre-Mini Masculí i Pre-Mini Femení. Aquesta temporada i després de l'aturada de l'any passat per motius de Covid-19, reprenem el torneig, que es realitzarà en un únic dia, el dissabte 28 de maig de 2022.

 

INFORMACIÓ GENERAL DEL TORNEIG

 

El torneig s'estructurarà amb una Lligueta de Grups + Final a 8 en totes les categories. S'inicia amb una fase prèvia en la qual els equips queden distribuïts en grups. Posteriorment, hi haurà una segona fase amb creuaments en mode Final a 8 per  tal de determinar la classificació final de cada equip.

Es disputarà íntegrament a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau, amb capacitat per disputar fins a quatre partits simultanis en les quatre pistes reglamentàries.

A part dels partits de competició, que s'iniciaran a les 9h i finalitzaran a les 21h, els equips participants realitzaran activitats diverses:

  • Quatre partits garantits
  • Dinar a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau
  • Berenar
  • Aigua per a tots els partits
  • Taller de Vivenciació de Bàsquet en Cadira de Rodes
  • Sessió de Cinema
  • Concursos de Triples, Two Ball i Habilitats
  • Obsequis i Rifa
  • Entrega de Trofeus.

D'altra banda, com en anteriors edicions, durant el torneig també es farà un Concurs Fotogràfic a través de les Xarxes Socials.

 

DESCÀRREGA DE DOCUMENTS

Pots descarregar en PDF la següent informació del torneig punxant sobre els enllaços:

 

SEGUEIX EL TORNEIG ONLINE

Segueix els resultats i les evolucions del Torneig Online a través de les Xarxes Socials del club: Twitter: @CESantNicolau / Facebook: ClubEsportiuSantNicolau / Instagram: LAUBasketball

Podràs anar consultant els resultats dels partits i les classificacions a temps real a mesura que es vagin disputant tots els partits del torneig. 32 equips, més de 300 esportistes, 70 partits, vàries categories.. tot un espectacle de bàsquet formatiu!

 

RECORDES LES EDICIONS ANTERIORS? ARA POTS REVIURE LA HISTÒRIA DEL SALVADOR GIRBAU!

Pots visualitzar la informació del Memorial Salvador Girbau de les últimes 5 edicions punxant sobre cadascuna de les següents entrades: