La Copa Catalunya Femenina 2017-2018 ja comença! El proper dissabte 16 de setembre el Sènior "A" Femení del CESN disputarà el primer partit de lliga a la pista del TGN Bàsquet. Després del meritori ascens de la temporada passada, el nostre equip afronta amb gran il·lusió el retorn a la màxima categoria catalana. Hem parlat amb elles per conèixer les seves opinions en unes entrevistes personalitzades. No t'ho perdis!

El Sènior "A" Femení ha quedat enquadrat en el Grup 1 de la Copa Catalunya Femenina, junt amb equips de molt prestigi com el Joventut Badalona, el Geieg de Girona, el CB Lleida, el Basket Almeda, el TGN Bàsquet, coincidint també amb 3 equips vallesans, com la JE Terrassa, el CN Terrassa i el CBF Cerdanyola.

 

 

El debut del nostre equip serà dissabte 16 de setembre a les 18:30h a la difícil pista del TGN Bàsquet de Tarragona, en el que serà el partit que encetarà la jornada i donarà el tret de sortida del que s'espera una apassionant temporada.

Les jugadores grana estan molt motivades per afrontar aquest repte. Hem parlat amb totes elles per conèixer el seu estat de forma, els seus objectius i les seves opinions més personals. Punxa sobre la imatge de cadascuna de les jugadores per veure la seva entrevista. Coneix al detall el nostre equip en aquest inici de temporada!